Herédi Otilia vagyok, a DSM megalkotója. 2004-ben diplomáztam a Magyar Táncművészeti Főiskolán, tanítani már 16 évesen, 1991-ben kezdtem. Két kisgyermek Édesanyjaként hoztam létre ezt a nőknek szóló koncepciót, mivel gyerekeim születése után rajtam maradt közel 20 kg súlyfelesleg. 

Szükségem volt egy mozgásformára, ami minden igényemet kielégíti. Táncosként a latin fitness óra hamar belopta magát a szívembe, de alakformáló hatásai nagyon lassan mutatkoztak. Kipróbáltam a funkcionális edzésmódszert is, de az edzések alatt hiányérzetem volt - hiányzott a zene és a tánc. És mivel ez a két óratípus külön-külön nagyon tetszett, ötvöztem őket és kifejlesztettem azt a módszert, amellyel élő példája lettem a szórakozva és vidáman, nem mellesleg elviselhető izomlázzal járó fogyásnak, alakformálódásnak. 

A DSM segít formálódni, fogyni, erősödni, beleférni a régi nadrágokba. Anyaként tudom, milyen nehéz a kisgyerekek mellett mozogni, ezért lehetőséget teremtettem arra, hogy az otthon lévő Anyukák akár egyedül, vagy gyermek(eik)kel együtt is tornázhassanak. Online is elérhetővé tettem a DSM koncepciót azok számára, akiknek nincs lehetőségük edzőterembe menni. A képekre kattintva a DSM honlapjára jutsz, ahol további információk állnak rendelkezésedre.

Gyere és tornázz velem személyesen, vagy a virtuálisan! :)

DSM Classic

DSM BoB

DSM Online